top of page

Daar waar Brabant Zeeland kust ...

Met een overheersende zuidwesten wind moet Bergen op Zoom wel een flinke vleug meekrijgen van het bourgondische leven zoals we dat ook kennen in de Vlaamse steden Antwerpen en Gent. Die wind landt het eerste aan op het erf van Hoeve Hildernisse! We houden van het goede leven. Gezelligheid staat voorop.

Logies en ontbijt

In de boerderij hebben we twee kamers met ieder een 2-persoonsbed. Op de verdieping is een luxe badkamer.
Daarnaast is er het bakhuisje met op de begane grond
een woonruimte (tafel en stoelen, bankstel, houtkachel, ...). Op het zoldertje staan twee 1-persoonsbedden.
 

Maatwerk kan altijd! D'r heeft al eens een camper naast het bakhuisje gestaan. We zijn geen camping, maar met een incidenteel tentje hebben we geen moeite. Er kan altijd een extra slaapplaats geïmproviseerd worden.

Groepen en evenementen

Toegegeven: in een voorjaars- of zomersetting is het maximaal genieten op Hoeve Hildernisse! We hebben de stal als toevluchtsoord mocht het onverhoopt toch nat worden.
Bijgaande foto is van de Brabantse Waldag. Dat is wel heel groot. Een clubje van 15 of 20 mensen ontvangen we ook!
Personeelsdagen: een deel van de groep met natuurgidsen op pad? Een ander deel aan de slag met aquareleren. En het derde deel maakt de oude stad van Bergen op Zoom onveilig op de tandem ...

 

Detail: onze huisbrouwer is de Scheldebrouwerij!

Natje en een droogje

Als een culinair hoogstandje gevraagd wordt, vliegen we, samen met u, een cateraar in. Tapasbufetten, barbeques, lunches, picknics ... dat hoeft geen probleem te zijn!

 

Zullen we het een beetje Bergs houden: aperges en aardbeien? Boerke Bogers levert ze graag. Met respectivelijk een Pinot Blanc en een licht mousserende Moscato d'Asti? (De nieuwe wereld kent ook alternatieven!)

bottom of page