top of page

Logies en ontbijt

Chambres d'Hôtes, Bed & Breakfast. Hoeve Hildernisse beschikt over twee gastenkamers en een studiootje. Ons erf is 1 hectare groot. Voor een tentje van de kinderen is makkelijk een plaatsje gevonden ...

De basisprijs voor een verblijf op Hoeve Hildernisse is € 80 voor 2 personen per nacht ... met een ontbijt (Sinjoor en Markies). Bakhuisje is exclusief ontbijt; daar zijn mogelijkheden voor self-catering.
Meerdere nachten of meerdere kamers geeft een gereduceerde prijs.

In het geheel hebben we een capaciteit voor 5 personen. Informeer naar de mogelijkheden!

Luxe op Hoeve Hildernisse

Bezoekers van Hoeve Hildernisse kiezen de boerderij niet vanwege grote luxe! Sterker nog: het leven is er tamelijk spartaans! Het monumentale gebouw leent zich niet voor sanitaire voorzieningen per kamer.  We bieden binnen onze mogelijkheden de optimale privacy. Whirlpool hebben we niet, modderbaden wel ... als het voldoende geregend heeft.
Bezoekers kiezen voor het monument, voor het verhaal en voor de natuurlijke omgeving. Voor de gastvrijheid ... en daar kunt u ons op aanspreken!

Bakhuisje

Het bakhuisje staat los van de boerderij. Het huisje heeft op de begane grond een gezellige leefruimte (tafel met stoelen, zithoek). De verwarming bestaat uit een houtkachel. 
Met het bakhuisje valt er veel te improviseren. Het kent een eigen voortuintje. In de boomgaard is het 's zomers goed toeven.

Informeer voor de mogelijkheden!

Markies

De Markies is onze grootste gastenkamer. We hebben de kamer 'Markies' gedoopt omdat de kamer georienteerd is op Bergen op Zoom, de Markiezenstad.
De kamer heeft een 2-persoonsbed (lits-jumeaux).

Ontbijt wordt geserveerd in de boerderijkeuken of beter nog, buiten op het terras.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Sinjoor kijkt uit op Sinjorenstad Antwerpen. (In een half uurtje bent u op de Groenplaats ...). De kamer heeft een 2-persoons bed.

Hoeve Hildernisse is een rijksmonument. Daar bouw je niet zo maar extra badkamers in! We hebben op de verdieping een luxe gedeelde badkamer.

Sinjoor
bottom of page